Mark Your Floor; dé gietvloer specialist

Al meer dan 10 jaar ben ik, Mark Speksnijder, werkzaam in de gietvloeren sector. Dé inmiddels zeer populaire gietvloer was in mijn jeugd revolutionair en innovatief. Het is ongeveer 20 jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met deze nieuwe vorm van vloeren ‘leggen’. Mijn opa was destijds één van de eerste personen in Nederland die de potentie van gietvloeren inzag. Nu, twee decennia later, heb ik net als mijn opa destijds de stoute schoenen aangetrokken. Net als hij zie ik kansen om mijn eigen visie en stempel achter te laten. Onder de naam Mark Your Floor voorzie ik sinds 2019 woningen, kantoren en bedrijfshallen van verschillende soorten gietvloeren.

De gietvloer is inmiddels niet meer weg te denken uit het interieur van woningen en werkruimtes. Het vinden van de juiste specialist is echter lastiger dan ooit. Dankzij mijn 10+ jaar ervaring met gietvloeren is het realisatieproces een tweede natuur voor mij geworden. Daarnaast wil ik niet alleen een product, maar ook een service bieden die verwacht mag worden van een gietvloer specialist.

Bekijk hieronder wat de mensen die u voorgingen zeiden over Mark Your Floor!

Gietvloeren uit Gouda door heel Nederland

Heeft u behoefte aan een specialist met een persoonlijke werkwijze? Dankzij de centrale ligging van Mark Your Floor in Gouda realiseer ik gietvloeren door heel Nederland. Graag voorzie ik u van de gewenste informatie op locatie, telefonisch of per mail. Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie over de gietvloeren van Mark Your Floor!

Call Now ButtonBel ons!