Gietvloer Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs? Mark Your Floor is dé specialist op het gebied van gietvloeren. Al meer dan tien jaar plaatsen wij gietvloeren bij particulieren en bedrijven. Vanwege de sterk toenemende populariteit van onder andere de betonlook gietvloer zijn er steeds meer aanbieders. Zorg daarom dat u altijd goed geïnformeerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze pagina, gietvloer Berkel en Rodenrijs, vindt u meer informatie over de voordelen, prijzen en mogelijkheden van gietvloeren. Ook vertellen we graag over onze werkwijze en passie voor het vak.

  • De passie voor gietvloeren van Mark Your Floor;
  • voor- en nadelen van gietvloeren;
  • mogelijkheden van gietvloeren;
  • prijzen van gietvloeren.

Wat is een gietvloer en waarom is deze zo populair?

De laatste jaren komt de gietvloer steeds meer voor in lifestyle-magazines en woonprogramma’s. Niet dat gietvloeren pas enkele jaren bestaan. Integendeel gietvloeren worden al meer dan twintig jaar gelegd in Nederland. Sinds de laatste jaren is deze onderhoudsarme vloer bekend geworden onder het grotere publiek. Waar voorheen alleen gietvloeren in garages en industriële omgevingen zoals bedrijfshallen lagen, worden gietvloeren nu in elke denkbare ruimte toegepast. Gietvloeren zijn namelijk een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een strak ogende, naadloze vloer. Dankzij de afwezigheid van naden  blijft de vloer een stuk schoner, omdat vuil niet in de welbekende kleine kieren gaan zitten. Daarnaast zijn er talloze andere voordelen, waardoor gietvloeren ook in woon,- slaap, en badkamers toe te passen zijn.

De belangrijkste voordelen van gietvloeren

Eerder noemde we misschien wel één van de belangrijkste voordelen, namelijk het het onderhoudsarme karakter van gietvloeren. Een naadloze vloer is namelijk niet alleen strak en erg mooi, maar vloeistoffen en stof kunnen nergens heen. Een glas fris laten vallen is hierdoor vervelend, maar zeker niet onoverkomelijk. Gietvloeren zijn namelijk waterdicht en oplosmiddel vrij. Hier blijft het echter niet bij. In omgevingen waar gewerkt wordt met chemicaliën biedt de gietvloer ook uitkomst. Zelfs deze tasten de vloer niet aan. Dit is voor industriële omgeving belangrijk, maar als particulier zijn er uiteraard andere kenmerken waardoor een gietvloer de voorkeur krijgt boven andere vloeren. Onze gietvloeren zijn namelijk slijtvast, UV-bestendig en voelen van zichzelf warmer aan dan alternatieven, zoals laminaat. Zijn warme voeten een belangrijk vereiste? Mark Your Floor biedt de mogelijkheid tot het realiseren van gietvloeren met vloerverwarming!

Wat kost een gietvloer gemiddeld?

Ons wordt regelmatig de vraag gesteld of wij een prijsindicatie willen geven. De kosten van een gietvloer is echter sterk afhankelijk van een aantal aspecten, waardoor het niet mogelijk is om een prijsindicatie te geven zonder meer informatie over de situatie en de wensen en behoeften van u. Daarom komen wij graag bij u langs op locatie in Berkel en Rodenrijs om kennis te maken, meer informatie te verstrekken en de situatie te bekijken. Op basis van het type ondergrond, het aantal vierkante meter en materiaalkeuze maken wij een offerte op maat! Mocht het niet mogelijk zijn om op locatie kennis te maken, dan zijn wij telefonisch bereikbaar of vul vrijblijvend het offerteformulier in!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ondanks dat veel mogelijkheden al is beschreven, geven wij toch nog graag een beter beeld van hetgeen dat gietvloeren te bieden hebben. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Gietvloeren zijn te verkrijgen in vrijwel elke RAL-kleur. Hierdoor is het maken van compromissen niet nodig. Ook behoort het mengen van kleuren tot de mogelijkheden. Dit is een populaire manier die tot de populaire betonlook gietvloer leidt. Belangrijk voor zowel particulieren als bedrijven is de mogelijkheid tot vloerrenovatie. Gietvloeren zijn namelijk de plaatsen op de bestaande vloer, mits deze egaal en stofvrij is. De daadwerkelijke gietvloer laag is dusdanig laag dat deuren of drempels niet eens aangepast dienen te worden.

Wat mag u verwachten van Mark Your Floor?

Mark Your Floor is al meer dan tien jaar actief als gietvloeren specialist. Door de jaren zijn er gietvloeren gerealiseerd in gezinswoningen, garages, bedrijfshallen, scholen, vrijstaande huizen, etc. Hierdoor hebben onze specialisten voor elke situatie een passende manier om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een vloer op maat.

  • Advies op maat naar wensen en behoeften;
  • Kwalitatieve gietvloeren;
  • Specialist met jarenlange ervaring en kennis;
  • 100% klanttevredenheid;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Berkel en Rodenrijs!

 

Wat kost een gietvloer?

Graag voorzien wij u van meer informatie over gietvloeren. Heeft u liever dat wij langs komen om de situatie gezamenlijk door te nemen? U kunt altijd contact met ons op contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s:Gouda, Rotterdam, Tilburg, Bodegraven, Nieuwekerk aan den IJssel, Utrecht, Eindhoven, Leiden, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Alkmaar!

Call Now ButtonBel ons!