Gietvloer Gouda

Waarom kiest u voor de unieke gietvloeren van Mark Your Floor? Wij zijn dé gietvloer specialist gevestigd in Gouda. En u bent informatie aan het inwinnen over gietvloeren voor uw woning of bedrijf die gelegen is in Gouda of omstreken. Hierbij gaan er  allerlei vragen door uw hoofd, zoals:

  • Welke (giet)vloer is het meest geschikt voor mijn woon- of werkruimte?
  • Uit welke kleuren kan ik kiezen?
  • Hoelang kost het leggen van een gietvloer?
  • Wat zijn de kosten als ik een gietvloer in mijn kamer(s) laat leggen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van al de informatie die u nodig heeft, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden tussen (giet)vloeren. Zoals al eerder vermeld, zijn wij gevestigd gevestigd in Gouda. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk bij u langs komen om u te voorzien van advies op maat inclusief prijsopgave. Meer informatie over gietvloeren? Lees dan verder!

Welke gietvloer is het meest geschikt voor mij?

In totaal leveren wij zeven verschillende soorten gietvloeren. Hierbij maken wij onderscheid in industriële vloeren en design vloeren. Enkele vloeren zoals: Epoxy gietvloeren werden in het verleden enkel gebruikt voor industriële doeleinden, omdat deze vloer veel voordelen biedt om zelfs aan de strengste hygiënenormen te voldoen. Toch zien wij steeds meer gietvloeren voor verschillende doeleinden ingezet worden. Al de verschillende gietvloeren hebben namelijk enkele belangrijke eigenschappen gemeen. Zij zijn waterdicht, schoon, warm, sterk en dun (geringe laagdikte). Dit zijn slechts de praktische eigenschappen. Gietvloeren staan namelijk ook bekend als strak en stijlvol. Doordat wij vloeren aanbieden in (bijna) al de mogelijke RAL-kleuren wordt het nog lastiger kiezen!

Hoe gaan wij te werk?

Aan de hand van uw wensen voorzien wij u van informatie via de mail of telefonisch. Heeft u tijd om ons te ontvangen dan komen wij graag langs om op locatie advies te geven. Op deze manier krijgen wij een goede indruk van de situatie en uw wensen en behoeften. Heeft u een keuze gemaakt tussen de verschillende vloeren, kleuren en afwerkingen? Dan gaan wij aan de slag. Afhankelijk van uw ondergrond kunnen wij na wat schuurwerk al snel aan het echte werk beginnen. Uw toekomstige vloer bestaat uit verschillende lagen. Wij komen dus op verschillende momenten terug om deze aan te brengen. Uiteraard doen wij alles in nauw overleg, zodat u altijd op de hoogte bent van de situatie.

Wat mag u verwachten?

Mark Your Floor is al meerdere jaren actief als gietvloeren specialist. Door de jaren heen zijn er gietvloeren gerealiseerd in gezinswoningen, garages, bedrijfshallen, scholen, vrijstaande huizen, etc. Hierdoor hebben onze specialisten voor elke situatie een passende manier om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een vloer op maat.

  • Advies op maat naar wensen en behoeften
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialist met jarenlange ervaring en kennis
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Gouda!

Contactmogelijkheden

Graag voorzien wij u van meer informatie over gietvloeren. Heeft u liever dat wij langs komen om de situatie gezamenlijk door te nemen? U kunt altijd contact met ons op contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s: Alkmaar, RotterdamTilburgUtrechtEindhoven, Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!

Call Now ButtonBel ons!