Gietvloer Reeuwijk

Staat u op het punt om de vloer in uw woning of bedrijfspand te vervangen? De gietvloer biedt in vrijwel elke situatie uitkomst. De keuze tussen verschillende soorten gietvloeren zorgt er namelijk voor dat elke ruimte ongeacht grootte en functie voorzien kan worden van een gietvloeren. De realisatie van een gietvloer is echter een specialistische klus. Dankzij de toenemende populariteit van gietvloeren neemt het aantal aanbieders van gietvloeren sterk toe. Logisch, want de gietvloeren zijn prachtig en erg functioneel. De kanttekening is echter dat een gietvloer alleen volledig tot zijn recht komt wanneer deze met zorg door expert wordt gelegd. Op deze pagina, Gietvloer Reeuwijk, geven wij graag meer informatie over:

  • De passie voor gietvloeren van Mark Your Floor;
  • voor- en nadelen van gietvloeren;
  • mogelijkheden van gietvloeren;
  • prijzen van gietvloeren.

Mark Your Floor zijn passie voor gietvloeren

Zoals eerder benoemd zijn gietvloeren populairder dan ooit. De gietvloer heeft ondertussen al een flinke historie. Ongeveer twintig jaar geleden werd de gietvloer namelijk geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Toen der tijd volledig gericht op industriële bedrijven. Met eigen ogen zag ik, Mark eigenaar van Mark Your Floor, hoe mijn opa vol trots dit nieuwe type vloer aanbracht bij bedrijven. Inmiddels twee decennia later is Mark Your Floor opgericht, zodat ik mijn stempel kan drukken op de markt waar mijn opa ooit mee begonnen is. Dankzij de centrale ligging van Mark Your Floor in Gouda kom ik graag vrijblijvend langs op locatie in Reeuwijk om kennis te maken!

De voor- en nadelen van gietvloeren in Reeuwijk!

Er zijn talloze voordelen en enkele nadelen aan gietvloeren. In onderstaand overzicht geven wij een realistisch beeld van wat u echt moet weten gedurende de oriëntatie naar (giet)vloeren.

Voordelen

1) Allereerst is het goed om te weten dat gietvloeren in elke ruimte van een woning geplaatst kunnen worden. Uiteraard is de gietvloer ook nog steeds zeer goed toepasbaar in industriële omgevingen.

2) Gietvloeren zijn volledig naadloos. Dit is niet alleen optisch erg mooi, maar ook erg praktisch. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tegels en laminaat kan er geen vuil in de voegen ophopen.

3) Dankzij meerdere factoren, waaronder bovengenoemde, is een gietvloer erg hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

4) Gietvloeren zijn flinterdun en daarom eenvoudig te plaatsen over de bestaande vloer. Dit betekent dat het plaatsen in vrijwel elke situatie eenvoudiger is dan andere type vloeren. Vloerrenovatie is ook eenvoudiger!

5) Toe te passen in ruimtes zoals badkamers, want al onze gietvloeren zijn waterdicht.

6) Dankzij het mengen van verschillende kleuren bij betonlook gietvloeren kan een unieke vloer volledig naar wens gecreëerd worden. Ook bij andere gietvloeren valt er te kiezen uit talloze kleuren.

7) Ook zijn gietvloeren (afhankelijk van het type): brandvertragend, geluiddempend, chemicaliën bestendig, slijtvast, elastisch, warm, duurzaam en geschikt voor vloerverwarming!

 Nadelen

1) Gietvloeren zijn over het algemeen niet de meest prijsgunstige optieos de korte termijn. De vierkantemeterprijs ligt gemiddeld hoger dan een pvc- en laminaatvloer. Gietvloeren zijn echter duurzaam en slijtvast waardoor vervanging of renovatie minder snel aan de orde is.

2) Het plaatsen van een gietvloer gaat niet in een middag. Over het algemeen zijn er drie verschillende momenten nodig voor de volledig realisatie van een gietvloer. Tussentijds zijn er periodes nodig waar de vloer de tijd krijgt om te drogen. Haast is dus geen optie tijdens de realisatie van een gietvloer.

3) De kwaliteit van een gietvloer is sterk afhankelijk van de expertise, ervaring en materialen van de vakman. Probeer altijd zoveel mogelijk informatie te ontvangen tijdens het oriënteren, zodat u zeker weten te maken hebt met een ervaren gietvloer expert.

 

Mogelijkheden van gietvloeren in Reeuwijk

Het is inmiddels duidelijk dat gietvloeren in diverse ruimtes toe te passen zijn. Hierbij lopen de mogelijkheden sterk uiteen. Denk aan de kleurkeuze, maar ook al de eventuele extra opties. Eerder noemde we al de optie voor vloerverwarming. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. In industriële omgevingen kan de toepassing van anti-slip erg fijn zijn. Wist u dat gietvloeren zelfs op wanden toe te passen zijn? Wij bespreken graag al de mogelijkheden voor uw situatie op locatie of in een telefonisch kennismakingsgesprek. 

Wat kost een gietvloer?

Het is voor ons onmogelijk om een standaardprijs te geven voor onze gietvloeren. De prijs is te sterk afhankelijk van allerlei variabelen. Denk hierbij aan de grootte, eventuele opties, type ondergrond en de reisafstand. Laatstgenoemde is geen probleem voor u aangezien wij gevestigd zijn in Gouda! Echter na het invullen van het contactformulier of het verstrekken van de benodigde informatie op een andere manier maken wij graag vrijblijvend een offerte.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat Mark Your Floor voor u kunt betekenen? Graag voorzien wij u vrijblijvend van informatie. Dit kan telefonisch, per mail of op locatie! 

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Reeuwijk? Geen probleem Mark Your Floor biedt haar service ook aan in de regio’s Gouda, Rotterdam, Tilburg, Bodegraven, Nieuwekerk aan den IJssel, Utrecht, Eindhoven, Leiden, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Alkmaar!

Call Now ButtonBel ons!