Gietvloer Tilburg

Graag vertellen wij u meer over de vele voordelen van een gietvloer. In de afgelopen jaren is er met de dag meer vraag naar gietvloeren en niet zonder reden. Gietvloeren zijn geschikt voor zowel bedrijfspanden als woningen. De vloeren van Mark Your Floor worden allemaal naadloos gelegd, waardoor het onderhoud zeer gemakkelijk is. Want wie staat er graag zijn vloer eindeloos schoon te maken? Niemand, en daarom kiezen steeds meer mensen voor een sterke en schone gietvloer van Mark Your Floor. Benieuwd naar mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs in Tilburg om een maatwerk gietvloer te maken!

Waarom Mark Your Floor?

Wij, de specialisten van Mark Your Floor, waren al voordat de gietvloer trend begon verkocht door de prachtige uitstraling en praktische voordelen van de diverse soorten gietvloeren. In de afgelopen jaren is deze passie alleen maar groter geworden. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij een ware specialist zijn geworden binnen de gietvloer-branche. Dagelijks realiseren wij gietvloeren op maat in woningen en bedrijfspanden. Geen enkele situatie is hierbij te groot of klein. Op deze pagina worden per eigenschap de voordelen beschreven! Heeft u liever een advies op maat betreffende een gietvloer in Tilburg? Neem dan telefonische contact op of vul vrijblijvend en gratis het offerteformulier in!

Dé gietvloer voor uw woning

Er kan maar een vloer de enige echte favoriet zijn. Voor consumenten is dit de betonlook gietvloer. Een vloer die al de voordelen heeft die nodig zijn voor een woning. Namelijk een lust voor het oog als je van modern en strak houdt. De vloer wordt naadloos aangelegd en zorgt hierdoor voor een mooie verbinding tussen kamers. Afhankelijk van de huidige ondergrond is het eenvoudig om de vloer aan te leggen. Na een goede schuurbeurt kan een een zeer dunne laag (2-3 mm) aangebracht worden. Verder wordt de vloer nooit koud, waardoor je zonder problemen op blote voeten door huis kan lopen. Ook hoef je niet bang te zijn voor duur en intensief onderhoud. Onze betonlook gietvloeren zijn zeer sterk en beschadigen niet snel. Het schoonmaken is erg gemakkelijk en dankzij de waterdichtheid kan de dit type zelfs in de badkamer gelegd worden.

Wat is het verschil tussen een PU en een betonlook gietvloer?

Vaak ontstaat er een verwarring tussen de PU (=polyurethaan) gietvloeren en betonlook gietvloeren. Niet gek, want beiden zijn nagenoeg identiek. Voor de PU gietvloer wordt echter slechts één kleur gebruikt. Daarentegen bevat een betonlook gietvloer twee of meer kleuren. Door kleuren te gebruiken die dicht bij elkaar liggen krijgt ontstaat er een rustige betonlook kleur. Kiest u voor kleuren die verder uit elkaar liggen krijgt u een gewaagde drukkere vloer. Elke betonlookvloer is hierdoor altijd uniek.

Waterdichte gietvloeren

Zowel in bedrijfspanden als woningen is een waterdichte vloer een groot pluspunt. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld nooit meer last van vlekken, beschadigingen of vochtplekken bij een opgevallen glas drinken. Ook zijn gietvloeren uitermate geschikt voor vochtige kamers, zoals: badkamers of kleedkamers. Een veelvoorkomende gietvloer in openbare ruimtes is de vlokkenvloer. Deze vloer gaat echter een stukje verder dan waterdicht. Hierdoor komen we bij de volgende eigenschap.

Chemicaliën bestendig

Een vloer die chemicaliën bestendig is, heeft niet direct veel toegepaste waarden voor woningen. Alhoewel het wel een goede indicatie is van de kwaliteit en sterkte van gietvloeren. De expoxy gietvloer is het beste voorbeeld van een vloer die zeer populair is bij bedrijven die de strengste hygiënenormen hanteren. Om hieraan te voldoen gebruiken wij alleen maar de best mogelijke kwaliteit materialen.

Wat mag u verwachten?

Mark Your Floor is al meerdere jaren actief als gietvloeren specialist. Door de jaren zijn er gietvloeren gerealiseerd in gezinswoningen, garages, bedrijfshallen, scholen, vrijstaande huizen, etc. Hierdoor hebben onze specialisten voor elke situatie een passende manier om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een vloer op maat.

  • Advies op maat naar wensen en behoeften;
  • Kwalitatieve gietvloeren;
  • Specialist met jarenlange ervaring en kennis;
  • 100% klanttevredenheid;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Tilburg!

Contactmogelijkheden

Graag voorzien wij u van meer informatie over gietvloeren. Heeft u liever dat wij langs komen om de situatie gezamenlijk door te nemen? U kunt altijd contact met ons op contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s: GoudaRotterdam, Alkmaar, UtrechtEindhoven, Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!

Call Now ButtonBel ons!